Author Topic: New Site - Character Encoding issues  (Read 713 times)

blue

  • Member
  • Posts: 32
New Site - Character Encoding issues
« on: March 18, 2016, 11:17:45 AM »
I've noticed with the new design that apostrophes are sometimes converted to question marks. I think you might want to check the character encoding settings of the form? p.s. love the new design!

Justin

  • Administrator
  • Member
  • Posts: 313
  • From KY to AZ, USA AKA:MissingMarsha
Re: New Site - Character Encoding issues
« Reply #1 on: March 18, 2016, 12:59:52 PM »
Thank you, Fern, for bringing this to our attention! I have sent Lewis a message to make sure that he sees your post.
Marsha 1975-2014

"Love is the province of the brave"

Lewis

  • Administrator
  • Member
  • Posts: 146
    • Dedicated to my first love...
Re: New Site - Character Encoding issues
« Reply #2 on: March 18, 2016, 02:38:25 PM »
Thanks! I have already been notified of the problem. I am scheduled to work on it this weekend.

Lewis

TooSoon

  • Guest
Re: New Site - Character Encoding issues
« Reply #3 on: March 18, 2016, 10:04:53 PM »
Is there some way that sent messages go into a folder?  I don't always remember to check the box to save a sent message and it seems like that would be a good thing for people.  I do not like losing records of what I've written. 

Justin

  • Administrator
  • Member
  • Posts: 313
  • From KY to AZ, USA AKA:MissingMarsha
Re: New Site - Character Encoding issues
« Reply #4 on: March 18, 2016, 11:06:46 PM »
Is there some way that sent messages go into a folder?  I don't always remember to check the box to save a sent message and it seems like that would be a good thing for people.  I do not like losing records of what I've written.

I went into your profile and set them to automatically save for you.

If anyone else is having this issue, you can set the default in your profile's settings to save all sent messages automatically.
Marsha 1975-2014

"Love is the province of the brave"